sreda, 12. 6. 2019

Pionirski dom z razstavama napoveduje vpis v programe za naslednje šolsko leto

V prostorih Pionirskega doma - Centra za kulturo mladih na Komenskega 9 bomo v četrtek, 13. junija 2019, ob 19. uri odprli razstavi Pogovor in Ko hodiš. Hkrati bomo napovedali tudi začetek vpisov v celoletne dejavnosti Pionirskega doma za prihodnje šolsko leto.

Na razstavi Pogovor predstavljamo dela, ki so nastala v Pionirskem domu, na celoletnih delavnicah grafike, kiparstva in slikarstva odraslih tečajnic in tečajnikov. Z razstavo Ko hodiš pa bomo orisali uvid v izjemno ustvarjanje skozi celoletne likovne delavnice, namenjene odraslim osebam s posebnimi potrebami.
Obe razstavi bosta na ogled do četrtka, 27. junija, vsak delovnik med 10. in 18. uro.

Vpis v celoletne programe se začenja 17. junija

Z raznolikostjo razstavljenih del Pionirski dom – Center za kulturo mladih napoveduje tudi vstop v novo sezono vpisov v celoletne dejavnosti. Te se začnejo v ponedeljek, 17. junija 2019.

vabilo k vpisu

Zaupanje in zvestoba tečajnikov v preteklem šolskem letu sta bila izjemna, kar samo še potrjuje, da Pionirski dom – Center za kulturo mladih ob dolgoletni tradiciji ohranja mladostnost, ki jo nadgrajuje s kakovostnimi izobraževalnimi programi.
Želimo si, da bi lahko tudi v šolskem letu 2019/20 skupaj risali čez črto, igrali več kot le note in, da bi lahko tudi v prihodnje pomagali mladim pri razvijanju njihove ustvarjalne poti tako na gledališkem, likovnem, glasbenem, plesnem, jezikoslovnem področju in vzgajali ljubezen do kulture.

V Pionirskem domu smo doma vsi, ki mislimo brezmejno in uresničujemo svoje sanje.

Preberite tudi: