petek, 28. 5. 2021

Podprimo mlade nogometaše na tribunah Stožic

V ponedeljek, 31. maja, bo na stadionu Stožice potekala tekma četrtfinala UEFA evropskega prvenstva do 21 let. Ob sprostitvi ukrepov na tekmo vabimo tudi navijače!

Na tekmi se bosta pomerili reprezentanci Portugalske in Italije in mladi nogometaši si po dolgem času, ko so zaradi omejitvenih ukrepov igrali pred praznimi tribunami, zaslužijo glasno podporo s tribun. Seveda ob upoštevanju navodil in ukrepov NIJZ za preprečevanje širjenja okužb.
Podprite nogometaše in si zaključne tekme oglejte v živo na stadionu Stožice. Četrtfinalna tekma bo v ponedeljek, 31. maja, veliki finale pa v nedeljo, 6. junija 2021. Informacije glede nakupa vstopnic najdete na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.

foto

Ljubljana v znamenju nogometa

Nogometno vzdušje v Ljubljani se stopnjuje. Stritarjeva ulica je okrašena z odsluženimi nogometnimi žogami, skupaj z Radiem Ekspres ugibamo število žog v KUL nogometni vitrini, na Kongresnem trgu pa je na ogled fotografska razstava Mladi upi.

foto
Mladi nogometaši iz ljubljanskih klubov ter člani mlajših reprezentančnih selekcij v akciji. 

V nogometne barve smo odeli tudi Cankarjevo in Petkovškovo nabrežje, gostinci pa pripravljajo posebno ponudbo, kulinarične poslastice držav, ki se bodo v Ljubljani borile za naslov evropskega prvaka.

Nogometna mrzlica je zajela tudi vrhunske akrobate Dunking Devils

Preberite tudi: