petek, 23. 7. 2021

Prekinitev oskrbe s toploto

Na območju Fužin in Letališke ceste bo od srede do najkasneje petka, od 28. do 30. julija 2021, prekinjena oskrba s toploto in sanitarno toplo vodo za uporabnike daljinskega ogrevanja.

V javnem podjetju Energetika Ljubljana bodo v tem času izvajali investicijska dela na vzhodni veji vročevodnega omrežja, ki so potrebna za postavitev plinsko-parne enote v enoti TE-TOL. 

Uporabnike prosimo za razumevanje

Vsaka prekinitev oskrbe s toplotno energijo je zelo moteča, zato se na Energetiki Ljubljana vsem odjemalcem opravičujejo za vse morebitne nevšečnosti in jih prosijo za razumevanje.

Navedena dela na vročevodnem omrežju so vezana na izvedbo trenutno največje energetsko-okoljske naložbe, s katero bomo iz Ljubljane že prihodnje leto umaknili večino premoga. Pri načrtovanju večjih investicijskih in vzdrževalnih del si v Energetiki Ljubljana prizadevamo tudi za to, da jih izvedemo izven ogrevalne sezone, saj je takrat s prekinitvijo oskrbe prizadetih kar se da najmanj odjemalcev.

Dodatne informacije

Konkretni naslovi toplotnih postaj, kjer bo med 28. in 30. julijem prekinjena oskrba s toplotno energijo, so objavljeni na spletni strani Energetike Ljubljana (zavihek Dela na omrežju).

Za podrobnejše informacije sta uporabnikom na voljo:

  • Dežurna služba (dispečerski center)
    T: 01 5889 537
    E: dispecer@energetika.si
  • Klicni center
    T: 080 2882 (vsak delovni dan od 8. do 15. ure) 

Preberite tudi: