torek, 11. 5. 2021

Prenavljamo za vas: novosti tudi na Šestovi ulici

Začeli smo s prenovo Šestove ulice, na kateri bomo uredili površine za kolesarje in pešce, prenovili križišče s Cesto v Rožno dolino, izvedli ločilne prometne otoke in grbino.

Izboljšali bomo varnost v prometu

Za izboljšanje preglednosti in varnosti v prometu bomo izvedli rekonstrukcijo križišča Šestove ulice, Ceste v Rožno dolino ter cest Rožna dolina, cesta II, in Rožna dolina, cesta III.

Preplastili bomo celotno križišče, uredili ločilne prometne otoke in fizično oviro za umirjanje prometa (grbino) na ulici Rožna dolina, cesta III.

Nov kolesarski pas

foto
Začeli smo s prenovo Šestove ulice

Od križišča s Tržaško cesto do križišča s Cesto v Rožno dolino bomo zarisali dvostranski kolesarski pas in uredili površine za pešce.

Vrednost del, ki jih bo predvidoma do konca maja izvedlo podjetje Nigrad d.o.o., znaša 66.117 evrov brez DDV.

Delna zapora območja

V času del, ki bodo potekala predvidoma do konca maja, bo na območju veljala delna zapora. Vse udeležence v prometu prosimo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije.

Celovite informacije o mobilnosti in zaporah cest v Ljubljani lahko spremljate na našem portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo. Svoje poti po mestu lahko načrtujete tudi s pomočjo klepetalnega robota (chatbota) Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger.

Preberite tudi: