petek, 30. 10. 2020

Pridružite se vodenim vadbam na daljavo

Fizična aktivnost zelo pomembna za naše splošno počutje in odpornost našega telesa, zato so v javnem zavodu Šport Ljubljana v času, ko so vrata telovadnic zaprta, pripravili vodene vadbe na spletu.

Vadbe izvajajo strokovno usposobljene vaditeljice, ki jih obiskovalci Fitnesa Tivoli in Fitnesa Vič že dobro poznajo.

Izberite pravo vadbo za vas

Posamezne vadbe so razdeljene po sklopih, vsak sklop je dolg približno 10 min. Na začetku vadbe se vedno ogrejte, na koncu pa se dobro raztegnite. Vmesne sklope lahko izbirate poljubno, če želite krajši trening naredite 2 glavna sklopa, če želite daljši trening pa 4. Seveda lahko med seboj kombinirate tudi sklope različnih vadb.
Imetniki mesečnih in večmesečnih vstopnic za Fitnes Tivoli ter Fitnes Vič se lahko vadbam pridružite brezplačno, za ostali pa za simboličnih 10 evrov plačila.

Kako se lahko pridružim?

Če se želite priključiti skupini všečkajte Facebook stran Fitnes Tivoli/Vič in pošljite prošnjo z vašim imenom in priimkom na e-naslov info@sport-ljubljana.si.
Imetniki mesečnih in večmesečnih vstopnic pa všečkajte Facebook stran in preko zasebnega sporočila pošljite prošnjo za ogled vadb v skupini Online vadbe Šport Ljubljana, lahko pa preprosto kliknite "pridruži se skupini". V kolikor je vaša vstopnica veljavna, boste v roku treh dni prejeli povabilo oziroma potrjeno prošnjo za pridružitev.

Želimo vam odličen trening!
#OstanimoAktivni #OstanimoZdravi


Preberite tudi: