torek, 15. 1. 2019

Razdelili smo vstopnice za Bobre

V soboto, 12. januarja 2019, smo v Festivalni dvorani razdelili večino vstopnic za letošnji festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri, ki bo potekal od 19. januarja do 8. februarja. Preverite, katere vstopnice so še na voljo.

Najzgodnejši obiskovalci so tako kot pretekla leta pred vhod v Festivalno dvorano prišli že v zgodnjih jutranjih urah.

deljenje vstopnic

Zopet se je vila dolga vrsta. V prvih dveh urah so pošle skoraj vse vstopnice za gledališke, glasbene, plesne prireditve, filme in dogodke povezane s knjigami predvsem za mlajšo publiko.

Tudi letos smo med čakanjem na vstopnice poskrbeli za najmlajše, ki so se lahko zabavali in ustvarjali na delavnicah, ki so jih pripravili v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih, pridružila se jim je tudi maskota Kuža Pazi Zavarovalnice Triglav, glavnega pokrovitelja letošnjega festivala.

Katere vstopnice so še na voljo?

Seznam predstav, za katere so vstopnice še na voljo, je objavljen na spletni strani www.bobri.si in na Facebookovi strani festivala, kjer boste našli tudi vse druge informacije o festivalu.

Kam po preostale vstopnice?

Preostale vstopnice so na voljo v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5, in sicer od ponedeljka do petka med 12. in 17.30 uro ter v soboto med 10. in 13. uro.

Sporočite, če vas na prireditev ne bo

Obiskovalce prosimo, da nam, če bi se izkazalo, da na prireditev ne bodo mogli priti, to sporočijo, oziroma vstopnice vrnejo v Prodajno galerijo Slovenskega mladinskega gledališča, uro pred dogodkom pa na blagajno ustanove, kjer bo prireditev potekala. Z njimi bodo namreč zelo razveselili tiste, ki bi sicer ostali brez njih.