četrtek, 5. 10. 2017

S ponovno uporabo brezplačno na sejem Narava-zdravje

Javni holding Ljubljana posameznikom, ki bodo do 12. oktobra 2017 v Center ponovne uporabe na Povšetovi ulici pripeljali še uporabne stvari, ki jih sami ne potrebujejo več, podarja kupone za brezplačen vstop na sejem Narava-zdravje.

Ali imate doma pohištvo, belo tehniko, male gospodinjske aparate, igrače, oblačila, posodo in druge še uporabne reči, ki jih ne potrebujete več, ne veste pa, kam z njimi? Pripeljite jih na Povšetovo ulico 4, kjer delujeta trgovina in delavnica/popravljalnica, združeni v Center ponovne uporabe.

Center ponovne uporabe
Sodelavci Centra od torka do sobote med 9. in 17. uro sprejemajo še uporabne izdelke, jih pripravijo za vnovično uporabo in jih v lični trgovini po simbolični ceni prodajo novim lastnikom.
Z nakupom v CPU Ljubljana ohranjeni in obnovljeni predmeti dobijo novo življenje, vi pa privarčujete denar in naravne vire ter podpirate lokalna delovna mesta.

Še uporabne stvari do 12. oktobra 2017 pripeljite v Center ponovne uporabe in si brezplačno oglejte sejem Narava - zdravje.

Sejem Narava – zdravje, ki promovira zdrav življenjski slog, bo na Gospodarskem razstavišču potekal med 12. in 15. oktobrom, na njem pa se bo predstavil tudi Javni holding Ljubljana ter povezana javna podjetja .