petek, 13. 8. 2010

Sanitarije pod Mesarskim mostom

Javno podjetje Snaga je vzačetku avgusta prevzelo upravljanje javnih sanitarij pod Mesarskim mostom.

Sanitarije obratujejo vsak dan od 7. do 23. ure. Dostop za invalide je omogočen z dvigalom. Na Adamič-Lundrovem nabrežju je to tretja lokacija, kjer so javno dostopne sanitarije.

Javno podjetje Snaga je v upravljanje prevzelo tudi sanitarije pod Mesarskim mostom. S prevzemom sanitarnih prostorov Snaga zagotavlja redno čiščenje in vzdrževanje sanitarij ter električne in vodovodne inštalacije v prostorih. Osebje nudi tudi morebitno pomoč invalidom. Prostori so ob vhodu v sanitarne prostore opremljeni z video nadzorom, kar je na objektu ustrezno označeno.

Sanitarni prostori pod Mesarskim mostom obratujejo vsak dan od 7. do 23. ure. V sanitarnih prostorih so urejene 3 kabine za ženske, 2 kabini za moške, 2 pisoarja, kabina za invalide in previjalnica. Dostop za invalide je omogočen z dvigalom v levem objektu pri mostu.

Snaga v središču mesta upravlja tudi sanitarne prostore pod Tromostovjem, Zmajskim mostom in Plečnikovim podhodom ter za Bežigradom v Plavi laguni. V središču mesta so tako na področju Adamič-Lundrovega nabrežja trije sklopi sanitarnih prostorov, kar je med poletjem še posebej dobrodošlo za skupine turistov. Sanitarije pod Mesarskim mostom pa so še posebej primerne za skupine turistov, ki se odločijo za vožnjo s turistično ladjico po Ljubljanici, saj se nahajajo tik ob pristanu ladjice.

Javno podjetje Snaga, d.o.o.