sobota, 11. 6. 2005

ŠPORTNO SREČANJE SINDIKATA ŽELEZNIŠKEGA PROMETA SLOVENIJE

Županja MOL Danica Simšič je v OŠ Vič imela slavnostni govor na 11. tradicionalnem družabno športnem srečanju članic in članov Sindikata železniškega prometa Slovenije ter njihovih družin.

 

 

Letošnji program je zajemal naslednje aktivnosti: kolesarjenje na Sveto Katarino, mali nogomet, košarko, namizni tenis, odbojko na mivki in šah. Izletniki pa so se odpravili v Tehniški muzej Slovenije v Bistro, Železniški muzej Ljubljana in Živalski vrt Ljubljana.

 

 

Sindikat železniškega prometa Slovenije prireja tradicionalno vsakoletno družabno in športno srečanje svojih članic in članov z družinami. Srečanje je vsako leto v drugem kraju Slovenije, kjer sem jim običajno pridružijo vodilni predstavniki lokalnih oblasti. Sindikat železniškega prometa Slovenije je bil ustanovljen leta 1990 v Ljubljani, kot eden prvih samostojnih in neodvisnih sindikatov v Sloveniji. Danes ima približno 1300 članov. Železničarska tradicija boja za pravice zaposlenih je še vedno njihovo vodilo, čeprav spremembe v Sloveniji in v svetu čedalje bolj ogrožajo ekonomski in socialni položaj delavcev.

 

  

Služba za odnose z javnostmi MOL