četrtek, 14. 9. 2023

Spremenjen prometni režim na območju ŠRC Stožice

V Športnem centru Stožice bosta v petek in soboto, 15. in 16. septembra 2023, potekali dobrodelna nogometna prireditev Zvezde nogometa za žrtve poplav in nogometna tekma. Obiskovalce vabimo, da se na dogodka brezplačno pripeljejo z mestnimi avtobusi ali pa brezplačno parkirajo na okoliških parkiriščih, ki so v upravljanju javnega podjetja LPT.

Na voljo bo več kot 1000 brezplačnih parkirnih mest na parkiriščih Žale I, II, III, IV in V, na parkiriščih na Kranjčevi in Gosarjevi ulici ter na začasnem parkirišču pri cvetličarni Ravnikar. 
Navijačem svetujemo, da se na tekmi pripeljejo z mestnimi avtobusi. Vožnja z njimi bo tri ure pred in tri ure po tekmah brezplačna, vozniku le pokažite vstopnico.

V parkirani hiši ŠRC Stožice bodo lahko parkirali izključno abonenti in obiskovalci s posebnimi dovolilnicami, ki sta jih izdala organizatorja dogodkov.

Posebna krožna linija

Za obiskovalce bo med omenjenimi parkirišči vozila posebna krožna linija, ki bo potekala po naslednji trasi: Vojkova – Cesta Janeza Porente - del krožišča – Clevelandska - Tomačevska – Kranjčeva – Vojkova – Center Stožice.

Namen posebne linije je prevoz udeležencev prireditve s parkirišč in nazaj do parkirišč.

Zemljevid krožne linije. Vir: JP LPT
Zemljevid krožne linije. Vir: JP LPT

    

Po končanih prireditvah, predvidoma ob 22. uri, bodo dodatni avtobusi odpeljali na relaciji: Cesta Janeza Porente (servisna cesta ob obvoznici) – Vojkova - Bavarski dvor.

Zadnji odhodi avtobusov iz Ceste Janeza Porente bodo 20 minut po končani prireditvi.

Zemljevid zadnjih odhodov avtobusov. Vir: JP LPT

 

Preberite tudi: