nedelja, 5. 9. 2004

Vabilo na piknik

Drage Ljubljančanke, dragi Ljubljančani, dragi prijatelji! V nedeljo, 5. septembra 2004, Vas od 11. ure dalje vabim v osrednji ljubljanski park, Tivoli.

Da bi lažje prestopili v novo šolsko leto in jesen, ki nam tovrstnega druženja na prostem ne bo več tako z lahkoto ponujala, smo sklenili, da pripravimo skoraj pravi piknik.

Po tradicionalni tivolski promenadi, se boste lahko udeležili različnih umetniških in športnih delavnic za otroke, mladino in odrasle, poleg tega boste lahko videli, kakšne so bile srednjeveške noše, poslušali glasbo iz prave lajne ter si ogledali nastajajoči film o naši prestolnici. Z nami bodo pravi režiserji, glasbeniki, fotografi, športniki, politiki, sladoledarji, uradniki, umetniki in drugi. Ob primernem okrepčilu se boste lahko pomerili v različnih starodavnih, športnih ljudskih igrah, se spoznavali med seboj, si prislužili kakšno nagrado, ali izdelali pravi inštrument, na katerega boste potem doma preigravali - vse do naslednjega druženja z nami. Ker nam vremenoslovci zagotavljajo lepo vreme upam, da se v nedeljo srečamo v Tivoliju (pod Tivolskim gradom) in da nam bo ta nedelja ostala v prijetnem spominu. Vaša Danica Simšič županja