četrtek, 29. 11. 2018

Vabljeni na sejem Narava – zdravje

Na Gospodarskem razstavišču od 29. novembra do 2. decembra 2018 poteka sejem za zdrav življenjski slog Narava – zdravje, na katerem se predstavlja tudi Javni holding Ljubljana.

Sejem je razdeljen na 5 sklopov: Prehrana, Zdravje, Gibanje, Zeleno sobivanje ter Welness in kozmetika. Na njem sodeluje več kot 250 razstavljavcev iz 15 držav, med njimi tudi javna podjetja LPP, Snaga, ŽALE, LPT, Vodovod-kanalizacija, Energetika Ljubljana in Javni holding Ljubljana.

Predstavljajo se v hali A2, kjer v okviru okoljske in družbene odgovornosti podjetij pripravljajo prikaz projektov ter obiskovalce vabijo, naj se aktivno vključijo tako v sejemsko dogajanje kot tudi v aktivnosti, ki nas bodo povezale za boljši jutri.

logo Vezalka
Vse je povezano, vsako dejanje šteje in vsak premik vpliva na reakcijo nekje drugje. Pridite pogledat naše Vezalke, ki pokažejo močno medsebojno povezanost v sedanjosti in prihodnosti.

Razstavni prostor Javnega holdinga Ljubljana bo vsak dan obiskala oblikovalka čevljev Alja Viryent, zaveznica skupne družbene in okoljske odgovornosti, ki bo delila svoje znanje, izkušnje in nasvete. Med drugim bo obiskovalcem svetovala, kako si lahko modno in kreativno zavežejo vezalke na čevljih in tako izkažejo zavezo pri sodelovanju v družbeno in okoljsko odgovornih podjetij, povezanih v Javni holding Ljubljana.

V četrtek in petek, 29. in 30. novembra, bo na sejmu od 9.30 do 13.30 ure, v soboto in nedeljo, 1. in 2. decembra, pa od 10. do 13. ure ter od 15. do 17. ure.

Vstopite v virtualni svet

Na razstavnem prostoru si boste lahko ogledali tudi 360 stopinjski VR (virtualni) video, ki prikazuje kako lepo je v naši Ljubljani, kjer vsi skupaj skrbimo za okolje in kako bi lahko bilo, če za okolje ne bi skrbeli.

VR video

 Celoten program sejma Narava zdravje je objavljen na spletni strani www.narava-zdravje.si.