torek, 6. 4. 2021

Večer z Manco Košir

V nedeljo, 11. aprila, ob 18. uri se bomo pred zasloni znova srečali na Večeru z Manco Košir, v živo iz Švicarije.

Večer z Manco Košir je navdihnil naslov knjige Nine Kaiser Mali in veliki čudeži. Pogovor bo predstavil tudi novo knjigo prof. dr. Marka Pavlihe z naslovom Onkraj materialističnega prepričanja: Duhovna dramila, Mančina gosta pa bosta avtor knjige in igralka Mojca Fatur.

Zdaj je čas za prebujenje, za širše poglede in nove izkušnje, s katerimi lahko širimo stanje zavesti onkraj znanih okvirjev; čudeži so možni in mogoči! Nina Kaiser naslavlja pomen vadbe in ozaveščanja izvenčutnih zaznav, o čemer prepričljivo pričuje Mojca Fatur. Prof. Marko Pavliha v svoji knjigi zbira duhovna dramila, ki nas vodijo onkraj materialističnega prepričanja. Navdušen bralec in razlagalec duhovnih tradicij ter novih, holističnih pristopov v znanosti opozarja, da je človeštvo zopet na razpotju. Zato je skrajni čas, da dvignemo zavest in postanemo etični ljudje, ki ljubimo, sočustvujemo, sodelujemo, se povezujemo, saj smo vsi prepleteni v Eno, zato nam ne sme biti vse-eno. Prof. Pavliha je optimist, ki verjame v novo človeško razsvetljenje, o katerem bo tekla beseda na tem Večeru z Manco Košir v Švicariji.

Dogodek si lahko v neposrednem prenosu ogledate na Facebook strani MGLC, posnetek pogovora si boste lahko ogledali tudi na Youtube kanalu MGLC.