ponedeljek, 22. 10. 2018

Z aplikacijo #LJšport na Ljubljanski maraton

Ljubljana je šport! Naložite si aplikacijo #LJšport na svoj mobilni telefon in ob prevzemu štartne številke na Ljubljanskem maratonu prejmite darilo javnega zavoda Šport Ljubljana.

Pred nami je največja mednarodna športna prireditev v Ljubljani - Volkswagen 23. Ljubljanski maraton, ki bo potekal v soboto in nedeljo, 27. in 28. oktobra. 

Tekmovalcem pri pripravah na maraton pomagamo tudi skupaj s Športom Ljubljana, ki rekreativcem ponuja sodobno športno infrastrukturo in pestro izbiro rekreacije v objektih, s katerimi upravlja. Telesno dejavnost meščank in meščanov pa spodbujamo tudi z novo mobilno aplikacijo Ljubljana je šport (#LJšport), ki smo jo predstavili v okviru letošnjega Evropskega tedna športa. V njej so zbrani vsi rekreativni športni dogodki in aktivnosti, ki potekajo v Ljubljani, uporabniki pa lahko z njeno uporabo nadzirajo tudi lastno vadbo in spremljajo svoj napredek.

Vse tekače, ki boste sodelovali na Volkswagen 23. Ljubljanskem maratonu, vabimo, da si naložite aplikacijo #LJšport na svoj mobilni telefon. Ob prevzemu štartne številke pokažite aplikacijo na svojem telefonu in prejeli boste darilo - 20% popust na rekreacijo Športa Ljubljana!