ponedeljek, 31. 5. 2021

Z nogometno štafeto do finala

Pred nami je še zadnji teden nogometne štafete, ki poteka po ljubljanskih četrtnih skupnostih.

V torek, 1. junija, bo štafeto prevzela Četrtna skupnost Moste. Ob 11. uri se bo na šolskem igrišču OŠ Martina Krpana začel nogometni turnir med učenci OŠ Martina Krpana, ki ga bo dopolnila še plesna točka učencev.

foto
Za prihodnost nogometa v Ljubljani se ni bati!

V četrtek, 3. junija, se štafeta seli v Četrtno skupnost Posavje. V Športne parku Tesovnikova (nogometno igrišče NK IB 1975 Ljubljana) se bodo predstavile selekcije nogometašev od 8 do 13 let, starši se bodo lahko udeležili poligona, na OŠ Danile Kumar pa ob tem pripravljajo tudi dobrodelno akcijo Pomoč sošolcu.
Dan kasneje, v petek, 4. junija, bo štafeta odpotovala še v Četrtno skupnost Sostro. Na šolskem igrišču OŠ Sostro pripravljajo zanimiv program z nastopom šolskega pevskega zbora in plesno točko Daj se nasmej Vrtca Pedenjped, pripravljajo še športne delavnice in nogometni poligon.

foto
Tudi na Viču je nogomet doma. 

Štafeta bo svojo pot zaključila v soboto, 5. junija, v Četrtni skupnosti Rožnik. Dan pred velikim finalom prvenstva se bodo na igrišču ob OŠ Vrhovci pomerili mladi nogometaši omenjene šole.

Odštevamo skupaj!

Podprimo mlade nogometaše na tribunah Stožic

Podprite nogometaše in si zaključne tekme oglejte v živo na stadionu Stožice. Četrtfinalna tekma bo v ponedeljek, 31. maja, veliki finale pa v nedeljo, 6. junija 2021. Informacije glede nakupa vstopnic najdete na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.

foto

Preberite tudi: