četrtek, 19. 3. 2020

Zaradi epidemije odpovedani tudi dogodki Festivala Ljubljana

Na Festivalu Ljubljana smo zaradi trenutnih razmer odpovedali vse koncerte mednarodnega cikla Mladi virtuozi, ki so bili napovedani v marcu in aprilu, 35. Slovenske glasbene dneve pa smo prestaviti.

Epidemija vpliva tudi že na spored letošnjega Ljubljana Festivala. Orkester filharmonije iz Hangzhoua, s katerim smo nameravali skleniti 68. Ljubljana Festival, je že odpovedal gostovanja po različnih svetovnih prizoriščih, med drugim tudi koncert v Ljubljani.

O nadomestnih terminih festivala Slovenski glasbeni dnevi vas bomo sproti obveščali. Vsem kupcem vstopnic za Slovenske glasbene dneve, ki jim novi termin ne bo ustrezal, in tistim, ki ste že kupili vstopnice za zaključek 68. Ljubljana Festivala, bomo povrnili kupnino. Za več informacij pišite na info@ljubljanafestival.si.

Zaradi trenutnih razmer je zaprta tudi Blagajna Križank. Vstopnice za 68. Ljubljana Festival lahko kupite na spletni strani www.ljubljanafestival.si. V kolikor bi bil posamezni dogodek zaradi epidemije odpovedan, bomo vsem kupcem vstopnic povrnili celotno kupnino. 

Preberite tudi: