petek, 15. 5. 2020

ZD Črnuče, Polje in Rudnik znova odpirajo svoja vrata

V ponedeljek, 18. maja 2020, ponovno odpiramo enoti Zdravstvenega doma Ljubljana v Črnučah in Polju, 19. maja pa še ZD Rudnik.

Delo v ZD Črnuče bo do septembra potekalo le v dopoldanskem delovnem času. Zagotavljali bomo zdravstveno varstvo odraslih, zobozdravstveno varstvo otrok in mladine ter zobozdravstveno varstvo odraslih, delo razvojne ambulante in centra za duševno zdravje. Zdravstveni varstvi predšolskih otrok ter šolskih otrok in mladine pa do septembra, kot običajno v poletnih mesecih, ostaneta v novem prizidku enote Bežigrad.

V ZD Polje bodo z delom pričeli v zdravstvenem varstvu odraslih, šolskih otrok in mladine, otroškem in odraslem zobozdravstvu ter ortodontski ambulanti.
Do preklica bosta v ZD Polje delala tudi zobozdravnika Nataša Knežič Vranić, dr. dent. med. in Orce Velkovski, dr. dent. med. iz področne enote ZD Jarše, kjer v trenutnih razmerah ni mogoče zagotoviti drugačne organizacije dela za kakovostno in varno zdravstveno obravnavo.
Za vse dodatne informacije o urnikih dela se lahko obrnete na hišno centralo ZD Polje: 01 58 64 900 ali preverite spletni urnik posameznega izvajalca.

V ZD Rudnik bodo zagotavljali zdravstveno varstvo odraslih, zobozdravstveno varstvo otrok in mladine ter zobozdravstveno varstvo odraslih. Zdravstveni varstvi predšolskih otrok ter šolskih otrok in mladine pa do nadaljnjega, predvidoma do konca avgusta, ostaneta v enoti Vič-Rudnik, Šestova ulica 10. V ZD Rudnik še vedno delujeta ambulanti za paciente, okužene oziroma s sumom na okužbo s COVID-19. Vse uporabnike storitev naprošamo, da dosledno upoštevajo smerokaze in navodila zdravstvenega osebja. Tako v zdravstveni dom ne prihajajte, če niste predhodno dogovorjeni. Na pregled se obvezno naročite po telefonu ali elektronski pošti na naslov izbranega zdravnika oziroma zobozdravnika.

 

Preberite tudi: