petek, 6. 3. 2020

Znani so finalisti akcije Naj blok v Ljubljani za leto 2019

Predstavljamo vam finaliste akcije Naj blok v Ljubljani za leto 2019, s katero spodbujamo stanovalce, ki živijo v večstanovanjskih stavbah, da po svojih zmožnostih pripomorejo k čistoči in urejenemu videzu svojega bivalnega okolja.

Finalisti za leto 2019 so:

Stavba na Beethovnovi ulici 9 v ČS Center

beethovnova ulica


Blok na Ulici Polonce Čude 3 v ČS Golovec

ulica polonce cude2

Blok na Jakčevi ulici 40 v ČS Golovec

jakceva ulica

Blok na Gospodinjski ulici 23 v ČS Šiška

 gospodinjska ulica

Blok na Krimski ulici 9 v ČS Trnovo

krimska ulica

Blok na Rašiški ulici 1 v ČS Šiška

 rasiska ulica

Zmagovalni blok bomo razglasili v okviru letošnje akcije Za lepšo Ljubljano, ki bo potekala od 22. marca do 22. aprila.
Stanovalci zmagovalnega bloka bodo prejeli plaketo in zastavo Naj blok, 10 sadik vrtnic Ljubljana ter ugodnejšo ponudbo dobave elektrike za skupne prostore Energetike Ljubljana.

O akciji Naj blok v Ljubljani

Z akcijo Naj blok v Ljubljani spodbujamo stanovalce, ki živijo v večstanovanjskih stavbah, da po svojih najboljših močeh vsakodnevno pripomorejo k temu, da bo njihov blok odraz čistega, urejenega in okolju prijaznega sobivanja. S tem želimo ohraniti zavedanje, da je Ljubljana mesto, ki ves čas stremi k zelenim aktivnostim na vseh področjih.
Akcijo smo na pobudo meščana zasnovali v letu, ko je Ljubljana nosila naziv zelena prestolnica Evrope 2016, letos bomo razglasili že četrti Naj blok v Ljubljani, z akcijo pa bomo nadaljevali tudi v prihodnje.
Naziv Naj blok 2016 so prejeli stanovalci stolpnice na Topniški 45, Naj blok 2017 stanovalci bloka na Smoletovi 12, 12a in 12b, Naj blok 2018 pa stanovalci stavb na Bilečanski ulici 2 in 5.

 

Preberite tudi: