ponedeljek, 15. 1. 2018

Na voljo še nekaj vstopnic za Bobre

Večina vstopnic za 10. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri je razdeljenih, nekaj pa jih je še na voljo. Preverite, za katere predstave jih še lahko dobite.

Deljenje brezplačnih vstopnic je potekalo v soboto, 13. januarja, v Festivalni dvorani. Najzgodnejši obiskovalci so tako kot pretekla leta prišli že v zgodnjih jutranjih urah in v prvih dveh urah so pošle skoraj vse vstopnice za gledališke, glasbene, plesne prireditve, filme in dogodke povezane s knjigami predvsem za mlajšo publiko.

Tudi letos je bilo med deljenjem vstopnic zabavno, otroci so se medtem, ko so starši čakali na vstopnice, zabavali in ustvarjali na delavnicah, ki so jih pripravili v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih, pridružila se jim je tudi maskota Kuža Pazi Zavarovalnice Triglav, glavnega pokrovitelja letošnjega festivala.

Seznam predstav, za katere so vstopnice še na voljo, je objavljen na spletni www.bobri.siin Facebook strani festivala.

Proste vstopnice lahko prevzamete v Prodajni galeriji Slovenskega mladinskega gledališča na Trgu francoske revolucije 5, in sicer od ponedeljka do petka med 12. in 17.30 uro, ob sobotah pa med 10. in 13. uro.

Obiskovalce prosimo, da nam, če bi se izkazalo, da na prireditev ne bodo mogli priti, to sporočijo, oziroma vstopnice vrnejo v Prodajno galerijo Slovenskega mladinskega gledališča, uro pred dogodkom pa na blagajno ustanove, kjer bo prireditev potekala. Z njimi bodo namreč zelo razveselili tiste, ki bi sicer ostali brez njih.