četrtek, 6. 9. 2018

Ljubljana je šport: Otvoritev sezone fitnesa Tivoli in Vič

V ponedeljek, 17.9.2018 bodo v Fitnesu Tivoli in v Fitnesu Vič začeli s sezonskim urnikom vodenih vadb. S tem tudi uradno začenjajo novo vadbeno sezono 2018 / 2019!

V JZ Šport Ljubljana so na obeh lokacijah ob otvoritvi sezone za vas pripravili kup ugodnosti. Med 17. in 19. septembrom 2018 boste lahko izkoristili 20% popusta na mesečne, večmesečne in letne vstopnice za fitnes ali vodene vadbe. V tednu od 17. do 23. septembra boste lahko brezplačno preizkusili tudi različne vodene vadbe in fitnes ter tako preverili, kaj vam najbolj odgovarja, še pred nakupom vstopnice. Na vsaki lokaciji bo v tem tednu organizirana tudi degustacija športne prehrane. Točen razpored bodo objavili naknadno.

Vabljeni torej v Fitnes Vič in v Fitnes Tivoli!

Javni zavod Šport Ljubljana

Športne objekte v Mestni občini Ljubljana upravljajo Javni zavod Šport Ljubljana in osnovne šole, ki s svojim delovanjem pomembno prispevajo k uresničevanju strategije športa v MOL in zagotavljajo pogoje za izvedbo letnega programa športa več kot 200 športnim društvom, v obsegu več kot 240.000 ur.

Energetska prenova stavb in energetsko pogodbeništvo

V letošnjem letu smo kopališče in fitnes Tivoli celovito energetsko prenovili.

Na področju učinkovite rabe energije že od leta 2013 izvajamo energetske prenove stavb v lasti občine, sedaj pa te prenove v večjem delu izvajamo po modelu javno-zasebnega partnerstva po principu energetskega pogodbeništva.

V letu 2017 smo tako s konzorcijem družb Petrol in GGE (sedaj Resalta) podpisali koncesijske pogodbe za energetsko prenovo 48 javnih stavb v lasti Mestne občine Ljubljana. Med njimi so tako kulturni in zdravstveni objekti, vzgojno-izobraževalni inštitucije, športni objekti in tudi objekti mestne uprave.

Z realizacijo prenov, ki jih bomo zaključili v letu 2018, bomo znatno zmanjšali porabo energentov, na določenih objektih, z vgradnjo toplotnih črpalk voda/voda, prispevali k povečanju deleža obnovljivih virov energije ter posledično znižali emisije toplogrednih plinov.

Banner splet14