torek, 4. 6. 2013

22. državno (45. zaključno) tekmovanje »kaj veš o prometu«

Na Osnovni šoli Poljane je v soboto 1. junija 2013 potekalo 22. državno tekmovanje osnovnih in srednjih šol »Kaj veš o prometu?«, na katerem so tekmovali učenci kolesarji ter vozniki koles z motorji.

Mestni redarji Mestnega redarstva MOL so tudi letos sodelovali na zaključnem tekmovanju, ki ga je pod pokroviteljstvom župana Mestne občine Ljubljana g. Zorana Jankovića organizacijsko pripravila Javna agencija RS za varnost prometa - Sektor za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v soorganizaciji Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Ljubljana. Namen sodelovanja je bil predvsem zagotavljanje varnosti udeležencev tekmovanja. Glede na prometno varnostno situacijo so mestni redarji skrbeli za varnost tekmovalcev praktičnega dela tekmovanja in izvajali nadzor prometa na prometno kritičnih lokacijah.

Za varnost tekmovalcev so skrbeli tudi policisti in prostovoljci Združenja šoferjev avto mehanikov Dolomiti, Javnega podjetja Ljubljanski potniški promet in Pošta - Telekom.

Tekmovanje je potekalo varno in brez zapletov, čemur lahko pripišemo dobri organizaciji in učinkovitemu sodelovanju vseh sodelujočih.

Več o izvedenem tekmovanju - klik tukaj

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana