petek, 4. 12. 2015

Koncertna prireditev v Šrc stožice ob aktualovem 8. rojstnem dnevu

Zaradi tradicionalnega koncerta ob 8. rojstnem dnevu Radia Aktual, v petek 4. decembra 2015, se na Vojkovi cesti in v okolici ŠRC Stožice pred pričetkom prireditve lahko pričakuje občasno nekoliko povečan promet.

V petek ob 20.00 uri bo v dvorani ŠRC Stožice ob 8. Rojstnem dnevu Radia Aktual tradicionalna rojstnodnevna koncertna prireditev.

Zaradi velikega zanimanja za prireditev organizator predvideva večje število obiskovalcev in posledično občasno povečan promet pred začetkom prireditve, zato obiskovalce prosimo, da se na prireditev odpravijo pravočasno ali se odločijo za prevoz z javnim potniškim prometom. V času prireditve bo na tangirani liniji povečano število avtobusov LPP.

Za obiskovalce bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih: Parkirna hiša ŠRC Stožice, Kranjčeva, Pop TV, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat.

Parkiranje na parkiriščih, ki so v lasti Mestne občine Ljubljana: Parkirna hiša ŠRC Stožice, Kranjčeva, Pop TV, Žale, Nove Žale bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno.

Voznike prosimo, da upoštevajo cestnoprometne predpise in parkirajo na navedenih urejenih parkiriščih.

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana