torek, 11. 6. 2019

Mestni redarji so sodelovali na Dnevu Vrtca Jelka

Sodelavci Mestnega redarstva MOL so se v petek, 7. junija 2019, na povabilo Vrtca Jelka udeležili tradicionalnega dogodka Dan Vrtca Jelka, ki je potekal na športnem parku Policijske akademije v Tacnu.

Na prireditvi so potekale različne družabne igre in predstavitve. Poleg redarjev so svoje delo, opremo in vozila, ki jih uporabljajo pri svojem delu predstavili tudi Policija ter lokalna društva.

Mestni redarji so obiskovalcem predstavili pooblastila in pristojnosti, njihovo delo, službeno opremo in službeno motorno kolo, ki je bilo zanimivo predvsem za mlajše obiskovalce ter električno vozilo Twizzy, ki je že tradicionalno, pri obiskovalcih vzbudilo tudi največ pozornosti, ter jim nudili različne informacije s področja njihovega dela.

Dogodek so izkoristili tudi za neformalno druženje s predstavniki društev in krajani ter obiskovalci, ki so bili s predstavitvijo zelo zadovoljni. Obiskovalcem so delili tudi informativne zgibanke in različen promocijski material s potiskom Mestnega redarstva.