petek, 19. 5. 2017

Mestni redarji sodelovali na Dnevu soseda ČS Center

Mestni redarji Mestnega redarstva so se v četrtek, 18. maja 2017, udeležili tradicionalnega dogodka Dan soseda, ki ga je organizirala Četrtna skupnost Center.

Mestno redarstvo se je na povabilo Četrtne skupnosti Center v segmentu krepitve odličnega sodelovanja udeležilo tradicionalnega dogodka Dan soseda, ki je potekal v OŠ Tone Čufar.

Četrtna skupnost dogodek tradicionalno organizira vsako leto s ciljem nadaljnje krepitve dobrih sosedskih odnosov, medgeneracijskega sodelovanja in krepitvi sodelovanja služb MOL, policije in drugih deležnikov, kar plemeniti skupno družbeno življenje in prispeva k dvigu kakovosti bivanja v centru Ljubljane.

Na dogodku so tako sodelovali učenci osnovne šole Tone Čufar, ki so predstavili reciklirane izdelke iz odpadnega papirja in druge zanimive točke, predstavniki JP Snaga so predstavili projekt Stara cunja – Nova cunja, predstavili so se tudi vodniki službenih psov, gasilci in policisti Policijske postaje Ljubljana Center.

dan soseda 2018

Mestni redarji so predstavili delo Mestnega redarstva, pooblastila in pristojnosti ter službeno opremo, ki jo uporabljajo pri vsakdanjem operativnem delu.

Dogodek so izkoristili tudi za neformalno druženje s predstavniki četrtne skupnosti in krajani, ki so bili s predstavitvijo zelo zadovoljni. Udeležencem so delili tudi promocijski material s potiskom Mestnega redarstva (odsevni trakovi, kresničke idr.).