petek, 18. 9. 2015

Mestno redarstvo sodelovalo na tradicionalnem dnevu Četrtne skupnosti rudnik

Mestno redarstvo je v četrtek 17.9.2015 sodelovalo na tradicionalni prireditvi »Dan Četrtne skupnosti Rudnik«, na kateri smo predstavili svoje delo ter službeno opremo.

Mestno redarstvo Ljubljana se je na povabilo Četrtne skupnosti Rudnik v četrtek 17.9.2015 udeležilo tradicionalne prireditve Dan Četrtne skupnosti Rudnik, ki se je odvijal za športno dvorano Krim na Galjevici. Na dogodku je sodelovalo več predstavnikov različnih društev, šol in policije.

Obiskal nas je tudi župan MOL g. Zoran Janković, ki je pozdravil udeležence prireditve.

Na prireditvi smo obiskovalcem predstavili delo Mestnega redarstva, naša pooblastila in pristojnosti ter službeno opremo, katero uporabljamo pri vsakdanjem operativnem delu.

Dogodek smo izkoristili tudi za neformalno druženje s predstavniki četrtne skupnosti in krajani, ki so bili z našo predstavitvijo zelo zadovoljni.

Obiskovalcem smo delili informativne zgibanke (Parkiraj-ne oviraj, Vaše pravice in obveznosti v postopku o prekršku) ter drug promocijski material. Najmlajšim pa smo delili tudi kresničke in odsevnike, da bodo kot udeleženci v cestnem prometu v temnejših delih dneva še bolj vidni in bolj varni.

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana