četrtek, 6. 2. 2014

Osveščanje o pomenu vidnosti pešcev in razdeljevanje zloženk

V okviru skupne preventivne akcije »PEŠEC«, ki jo organizira Javna agencija RS za varnost prometa smo v sredo 5. februarja med 12.00 in 14.00 uro na stojnici na Prešernovem trgu dellili zloženke in osveščali mimoidoče.

V okviru skupne preventivne akcije »PEŠEC«, ki jo organizira Javna agencija RS za varnost prometa so mestni redarji v sredo 5. februarja med 12.00 in 14.00 uro na stojnici na Prešernovem trgu skupaj s predstavniki Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu MOL, policisti Policijske uprave Ljubljana in člani ZŠAM Dolomiti, z namenom osveščanja mimoidočih delili zgibanke »BODI pre-VIDEN« in »Posveti mi pozornost» ter preventivni material, ki so uporabni za večjo vidnost pešcev (kresničke, odsevni trakovi …).

Odziv mimoidočih je bil presenetljivo pozitiven in so pohvalili tako samo akcijo kot tudi neposredno osveščanje z deljenjem preventivnega materiala.

Več o preventivni akciji lahko preberete na naši spletni strani – klik tukaj ali na spletni strani Javne agencije RS za varnost prometa – klik tukaj .

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana