petek, 12. 6. 2015

Poseben prometni režim v okolici Šrc stožice v času nogometne tekme med reprezentanco slovenije in anglije

Zaradi nogometne tekme med reprezentanco Slovenije in Anglije v ŠRC Stožice bo v nedeljo 14. junija 2015 na Vojkovi cesti in neposredni bližini ŠRC Stožice veljala posebna prometna ureditev. Na tekme se brezplačno pripeljite z mestnimi avtobusi.

V nedeljo 14.6.2015 ob 18.00 uri se bo v ŠRC Stožice odvijala kvalifikacijska tekma za uvrstitev na Evropsko prvenstvo 2016 med Slovenijo in Anglijo.


Od 16. do predvidoma 21. ure bo na delu Vojkove ceste - od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob Severni obvoznici) – promet potekal enosmerno v smeri Severne obvoznice.

Avtobusi mestnega prometa na linij 20 bodo vozili po spremenjeni trasi: Vojkova cesta, obračališče, Štukljeva (severna servisna cesta), Dunajska cesta, Baragova ulica, Vojkova cesta (redna trasa), avtobusi na liniji 13 bodo vozili nespremenjeno.
Med parkirišči bo urejena krožna linija: Vojkova-servisna cesta-del krožišča Tomačevo, mali rondo pri ŠRC, Štajerska cesta, Kranjčeva ulica, Tomačevska cesta, parkirišče Nove Žale (obračališče).

20 minut po koncu tekme bodo odpeljali zadnji avtobusi do vseh končnih postaj.
 

Obiskovalci tekme se lahko ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po tekmi brezplačno vozijo z mestnimi avtobusi.

Parkiranje

Garažna hiša ŠRC Stožice bo za obiskovalce zaprta, parkiranje bo urejeno le za vozila z dovolilnicami

Za obiskovalce bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih :
Kranjčeva, Pop TV, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat. Parkiranje na parkiriščih v lasti MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno.

Zaradi pomembnosti tekme se v nedeljo pričakuje izjemen obisk in polne tribune. Mestno redarstvo zaradi pričakovane gneče poziva obiskovalce prireditve, da se pravočasno odpravijo od doma in uporabijo sredstva javnega prevoza ter parkirajo tam, kjer je to dovoljeno (navedeno zgoraj).
Mestni redarji bodo na kritičnih lokacijah skrbeli za varnost v cestnem prometu in pretočnost prometa, zato obiskovalce prosimo, da upoštevajo navodila mestnih redarjev in policistov.

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana