petek, 23. 9. 2016

Sodelovanje mestnega redarstva na dogodkih ob zaključku evropskega tedna mobilnosti

Mestno redarstvo je v četrtek dne 22.9.2016 na povabilo deležnikov in organizatorjev sodelovalo na več različnih dogodkih, ki so jih organizirali ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti.

Ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti, na Dan brez avtomobila smo na povabilo deležnikov in organizatorjev sodelovali na različnih dogodkih, na katerih smo na predstavitveni stojnici predstavili delo mestnega redarstva, naše pristojnosti, službeno opremo in vozila, ki jih uporabljamo pri operativnem delu.

Obiskanost naše stojnice je bila na dogodkih zelo dobra, saj je udeležence in obiskovalce zanimala naša oprema, veliko interesa je bilo tudi za službeno električno vozilo Renault ZOE. Obiskovalci so na stojnici lahko dobili tudi koristne informacije ter dobili zloženke in ostali promocijski material.

Na zaključku preventivne akcije Varna pot v šolo za najmlajše, ki je bila na Prometni policijski postaji Grič smo sodelovali na povabilo Policijske uprave Ljubljana in Sveta za preventivno vzgojo v cestnem prometu MOL, kjer je 8 učencem iz ljubljanskih osnovnih šol podelil nagrade župan g. Zoran Janković.

Na povabilo kolegov iz redarske službe Medobčinske uprave občin Bovec, Kobarid, Tolmin in Kanal ob Soči smo ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti v Kobaridu sodelovali na predstavitveni stojnici in predstavili službeno električno vozilo Renault ZOE.

Na dogodku »Fotoorientacija« smo na povabilo Evropske hiše sodelovali na stojnici z informativnim materialom pred Evropsko hišo na Bregu 14.

Na povabilo četrtnih skupnosti Center, Golovec in Trnovo smo sodelovali v času zapore ulic in predstavili naše delo, pristojnosti in opremo na naslednjih lokacijah:

- ČS Center: del Cankarjeve ulice (med Beethovnovo cesto in Prežihovo ulico)

- ČS Golovec: Jakčeva ulica

- ČS Trnovo: Eipprova ulica Program, ki je potekal na omenjenih cestah, ter skica zaprtih cest lahko preberete na povezavi – klik tukaj

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana