četrtek, 2. 6. 2016

Sodelovanje mestnega redarstva na moščanskem dnevu sosedov

Mestno redarstvo je na povabilo Četrtne skupnosti Moste sodelovalo na dogodku »Moščanski dan sosedov«, ki je bil v torek dne 31.5.2016 na dvorišču enote TE-TOL JP Energetika Ljubljana na Toplarniški 19 in predstavilo delo, pooblastila in službeno opremo.

Mestno redarstvo se je v torek dne 31.5.2016 na povabilo Četrtne skupnosti Moste udeležilo prireditve »Moščanski dan sosedov«, na kateri so sodelovali številna društva, organizacije, ustanove in posamezniki, ki so predstavili svoje delo in programe.

Na prireditvi smo obiskovalcem predstavili delo Mestnega redarstva, naša pooblastila in pristojnosti ter službeno opremo, katero uporabljamo pri vsakdanjem operativnem delu.

Dogodek smo izkoristili tudi za neformalno druženje s predstavniki četrtne skupnosti in krajani, ki so bili z našo predstavitvijo in promocijskim materialom zelo zadovoljni. Predsednica Sveta ČS Moste se je še posebej zahvalila za udeležbo in izpostavila dosedanje odlično sodelovanje med četrtno skupnostjo in Mestnim redarstvom Ljubljana.

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana