četrtek, 11. 12. 2014

Sprememba cestno prometne ureditve na Vojkovi ulici in športni spektakel »Pivovarna Union ice fest« na Trgu republike

Za čas koncerta »Bryana Adamsa« v ŠRC Stožice, bo na Vojkovi ulici veljal spremenjen cestno prometni režim. Ravno tako se bo v centru mesta odvijal športni spektakel »Pivovarna Union Ice Fest«

Koncert »Bryana Adamsa«, ki se bo odvijal v nedeljo 14. decembra 2014 v ŠRC Stožice bo privabil veliko število obiskovalcev. Zato se pričakuje povečan promet v okolici prireditvenega prostora. Iz tega razloga vse obiskovalce naprošamo, da se na koncert odpravijo pravočasno in v primeru zasedenih parkirnih kapacitet v ŠRC parkirajo na bližnjih parkirnih prostorih.
Prav tako je za vse imetnike vstopnice možna brezplačna uporaba mestnih avtobusov tri ure pred in po koncertu.
Poleg koncerta, pa se bo v dneh 14., 16. in 18. decembra na Trgu republike, v samem mestnem središču, odvijal športni spektakel »Pivovarna Union Ice Fest«. Glede na že tako povečan obisk mestnega središča v decembrskem času, naprošamo vse obiskovalce športnega spektakla, da se od doma odpravijo pravočasno in da v primeru zasedenih parkirnih kapacitet v središču mesta parkirajo na bližnjih parkirnih prostorih, ali pa se na dogodek odpravijo z mestnim potniškim prometom.

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana