petek, 8. 5. 2015

Udeležba mestnega redarstva na prireditvi teden prometne varnosti otrok 2015

Mestno redarstvo MOL se je udeležilo preventivnega dogodka ˝3. svetovni dan prometne varnosti – Teden prometne varnosti otrok 2015˝, ki ga je 6. 5. 2015 na Kongresnem trgu v Ljubljani organizirala Javna agencija Republike Slovenija za varnost prometa v sodelovanju s Svetom za preventivo v cestnem prometu.

Dne 6. 5. 2015 se je Mestno redarstvo udeležilo preventivnega dogodka ˝3. svetovni dan prometne varnosti - Teden prometne varnosti otrok 2015˝, ki ga je 6. 5. 2015 na Kongresnem trgu v Ljubljani organizirala Javna agencija Republike Slovenija za varnost prometa v sodelovanju s Svetom za preventivo v cestnem prometu.

Na prireditvi se je najmlajše udeležence prometu skozi igro poučevalo o varni udeležbi v cestnem prometu kot tudi ozaveščalo pešce in kolesarje o pasteh, ki jih vsakodnevno čakajo ob udeležbi v prometu.

Poudarek je bil tudi na pomembnosti uporabe varnostnega pasu med vožnjo z vozilom kjer so predvsem najmlajši z zanimanjem spremljali razlago in napotke.

Z udeležbo na takšnih dogodkih želi tudi Mestno redarstvo MOL poskrbeti za čim večjo varnost v cestnem prometu in tako poskrbeti za še bolj varno Ljubljano.

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana