četrtek, 12. 5. 2016

Udeležba mestnih redarjev na dogodku dan soseda v Četrtni skupnosti center

V sredo dne 11.5.2016 so se mestni redarji Mestnega redarstva udeležili tradicionalnega dogodka Dan soseda, ki ga je organizirala Četrtna skupnost Center.

V sredo dne 11.5.2016 so se redarji Mestnega redarstva na povabilo Četrtne skupnosti Center udeležili tradicionalnega dogodka »Dan soseda« ki se je odvijal v avli osnovne šole Tone Čufar.

Četrtna skupnost dogodek tradicionalno organizira vsako leto s ciljem nadaljnje krepitve dobrih sosedskih odnosov, medgeneracijskega sodelovanja in krepitvi sodelovanja služb MOL, policije in drugih deležnikov, kar plemeniti skupno družbeno življenje in prispeva k dvigu kakovosti bivanja v centru Ljubljane.

Na prireditvi smo obiskovalcem predstavili delo Mestnega redarstva, naša pooblastila in pristojnosti ter službeno opremo, katero uporabljamo pri vsakdanjem operativnem delu.

Dogodek pa smo izkoristili tudi za neformalno druženje s predstavniki četrtne skupnosti in krajani, ki so bili z našo predstavitvijo zelo zadovoljni.

Obiskovalcem smo delili informativne zgibanke (Parkiraj-ne oviraj, Vaše pravice in obveznosti v postopku o prekršku, Ljubljana-srcu prijazno mesto) ter drug promocijski material s poslikavo Mestnega redarstva. Najmlajšim pa smo delili tudi kresničke in odsevnike, da bodo kot udeleženci v cestnem prometu v temnejših delih dneva še bolj vidni in bolj varni.

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana