ponedeljek, 20. 5. 2013

Udeležili smo se prireditve ob dnevu soseda Četrtne skupnosti center

Dne 16.5.2013 so se mestni redarji Mestnega redarstva udeležili prireditve Dan soseda 2013, ki jo je organizirala Četrtna skupnost Center.

Četrtna skupnost Center je prireditev organizirala s ciljem nadaljnje krepitve dobrih sosedskih odnosov in medgeneracijskega sodelovanja, ki plemeniti skupno družbeno življenje in prispeva k dvigu kakovosti bivanja v centru Ljubljane.
 
Mestni redarji so se skupaj z dvema policistkama udeležili prireditve na osnovni šoli Tone Čufar, kjer so predstavili naše delo, delili promocijski material in se pogovarjali z meščani o različnih temah.
 
Preventivna akcija "Pešci in kolesarji na javnih površinah – dobri sosedje", ki smo jo načrtovali skupaj z Četrtno skupnostjo,
Policijsko postajo Ljubljana Center, Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in Kolesarsko mrežo je bila zaradi slabega vremena odpovedana. Namen preventivne akcije je bil, da bi na območjih za pešce kolesarje opozarjali na pravilno vožnjo, primerno hitrost in poudarjali na sobivanje pešcev in kolesarjev.
 
Več o prireditvi najdete spletni strani Četrtne skupnosti Center - klik tukaj
 
 
Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana