torek, 10. 9. 2013

Za nami je prvi sklop tekmovanj evropskega prvenstva v košarki eurobasket 2013

S ponedeljkom 9.9.2013 se je zaključil prvi sklop tekmovanj za uvrstitev v nadaljnji del prvenstva, ki so v Ljubljani potekale v Hali Tivoli.

Mestni redarji so bili pred tekmo prisotni na ključnih lokacijah v okolici Hale Tivoli in skrbeli za neoviran promet, obiskovalcem pa posredovali informacije o možnostih parkiranja ter jih usmerjali na prosta parkirna mesta.

Na podlagi opravljenega dela in izkušenj beležimo, da v tem času nismo zaznali posebnosti, promet pa je potekal tekoče in brez zastojev.

Tako si želimo, da bomo s skupnimi močmi prispevali k temu, da bo tudi v drugem delu prvenstva, ki se bo odvijal v dvorani ŠRC Stožice, promet potekal tekoče, brez zastojev in brez posebnosti. Na stanovalce, obiskovalce in udeležence zato apeliramo, da na tekme prihajajo pravočasno, da koristijo javna prevozna sredstva in bližnja parkirišča.

Signalizacija, ki vas bo vodila do parkirišč si lahko ogledate v spodnjem dokumentu.

Možnost brezplačnega parkiranja v času prvenstva EuroBasket 2013 - klik tukaj

Več o posebnem prometnem režimu in možnostih parkiranja, ki bo veljal v času Eurobasketa najdete na naslednji povezavi – klik tukaj

Vabimo vas, da vse podrobnosti o EuroBasketu 2013 v Ljubljani spremljate na posebni podstrani našega spletnega mesta - klik tukaj

Mestno redarstvo Mestne občine Ljubljana