sreda, 27. 1. 2016

Nagrajena Nada Breznik

Nada Breznik, dolgoletna sodelavka Mestne občine Ljubljana, je prejela priznanje Slovenske znanstvene fundacije "Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju".

Na tradicionalni slavnostni akademiji Zahvalnega dneva Slovenske znanstvene fundacije je dr. Edvard Kobal Nadi Breznik za delo na področju štipendiranja nadarjenih Mestne občine Ljubljana podelil priznanje "Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju".

Nada Breznik, strokovna sodelavka Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje do leta 2010, je na pobudo takratne načelnice Francke Trobec in ob podpori županje Viktorije Potočnik razvila program štipendiranja nadarjenih in nadpovprečno uspešnih dijakov in študentov Mestne občine Ljubljana. Program je kmalu presegel zgolj materialno pomoč štipendistom, Breznikova pa je skozi skrb za področje štipendiranja in delo s štipendisti MOL vzpostavila poseben, pristen odnos. Tako so se razvile mnoge priložnosti za sodelovanja štipendistov pri projektih MOL.

Nadi Breznik iskreno čestitamo za izjemne dosežke pri delu in predanost področju štipendiranja MOL ter ji želimo mnogo uspehov in izzivov.

Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL