ponedeljek, 30. 4. 2018

Podžupanja Tjaša Ficko v New Delhiju prejela visoko priznanje

Podžupanja Tjaša Ficko se je udeležila globalne konference Ženski gospodarski forum v New Delhiju, na kateri je 26. aprila 2018 prejela prestižno nagrado Ženska desetletja v javnem življenju za vodenje projekta Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016.

Ženski gospodarski forum (Women Economic Forum) je del največje mednarodne mreže žensk po svetu z več kot 30.000 članicami iz 150 držav. Ključni cilj foruma je izpostavljanje dosežkov žensk, spodbujanje mednarodne gospodarske rasti, pridobivanje novega znanja na področju tehnologij in izboljšav ter sodelovanje in izmenjava dobrih praks med državami, tako na gospodarskem področju kot na področju politik.

priznanje3

Tjaša Ficko, ženska desetletja v javnem življenju

Podžupanja Tjaša Ficko je na konferenci prejela nagrado ženska desetletja v javnem življenju (Women of the Decade in Public life), najvišjo nagrado Ženskega gospodarskega foruma, ki jo podeljujejo ženskam po svetu, ki so s svojim vodenjem pustile viden pečat na različnih področjih, od podjetništva, izobraževanja, zdravstva, vodenja skupnosti do družbene odgovornosti in tehnologije.