ponedeljek, 18. 2. 2013

Priznanje Blaža Kumerdeja 2012

Zavod za usposabljanje Janeza Levca je prejel Priznanje Blaža Kumerdeja za izjemne dosežke pri razvoju in uveljavljanju novosti v vzgojno-izobraževalno prakso v partnerskem sodelovanju z Zavodom RS za šolstvo v letu 2012.

Zavod RS za šolstvo je letos štirinajstič podelil priznanja Blaža Kumerdeja posameznikom, skupinam ali ustanovam za odlično partnerstvo pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo. Med letošnjimi dobitniki priznanja je tudi Zavod za usposabljanje Janeza Levca, v imenu katerega je nagrado prevzel mag. Matej Rovšek, ki zavod vodi od leta 2000.

Prejemniki priznanj Blaža Kumerdeja za leto 2012 so izkazali visoke dosežke pri zahtevnem delu z mladimi, njihovo ustvarjalnost in inovativnost ter kakovostno sodelovanje kolektivov vzgojno-izobraževalnih ustanov z Zavodom RS za šolstvo, na podlagi katerih dosegajo boljše skupne rešitve, ki ustrezajo zahtevam časa.

Kolektivu ZU Janeza Levca iskreno čestitamo za izjemne dosežke pri razvoju in uveljavljanju izboljšav v vzgojno-izobraževalno prakso na področju vzgoje, izobraževanja in dela z otroki s posebnimi potrebami in za pridobljeno Priznanje Blaža Kumerdeja, najvišje priznanje v šolstvu v letu 2012, ter mu želimo mnogo uspehov in izzivov v nadaljnjem delu.

Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL