Plesne vaje za ljubitelje plesa v paru

Plesne vaje pod okriljem Društva KVAS* vodi profesionalni plesni par, Peter Fileš in Maja Pucelj, ki radostno deli svoje dolgoletne plesne izkušnje in znanje, ter lahkotno predstavi ples v paru tudi popolnim začetnikom. Vaje so namenjene ljubiteljem plesa v paru - dobrodošli ste vsi, tudi tisti brez plesnega partnerja. Vaje zaznamuje prijetno plesno druženje ter aktivno sobivanje ob učenju plesa. Pleše se različne plese; klasične standardne plese - ko dva zaplešeta skupaj kot eno, latinskoameriške plese - pri katerih je značilno gibanje z boki in skupinske plese – kjer se zazibate v najrazličnejših ritmih.

Ob torkih in četrtkih utrjujete plesno znanje v paru, se učite novih plesnih figur in ozaveščate pokončno plesno držo, ter se ob tem dobro razmigate. Ob petkih pa pridete na ples ter preplešete vse plese v paru, plesno sobivate, se radostite in družite ob prijetni plesni glasbi – enkrat mesečno boste deležni tudi profesionalnega plesnega nastopa Petra in Maje.

PLESNE VAJE SE PRIČNEJO V ZADNJEM TEDNU MESECA SEPTEMBRA – OD 24.9.2019 in potekajo vsak torek od 12. do 14. ure, vsak četrtek od 12. do 14. ure, vsak petek od 17. do 19. ure.

Informacije in prijave: plesvparu@gmail.com
Kontakt: 031360340 (Maja)

*članarina/vadnina in prostovoljni prispevki (Društvo Kvas – društvo za kulturo, veselje in aktivno sobivanje) www.showtime.si