petek, 27. 10. 2017

10. Dnevi podjetništva

V Tehnološkem parku Ljubljana bodo 14. in 15. novembra 2017 potekali 10. Dnevni podjetništva, kateri osrednje teme bodo zaposlovanje, kadri in trendi v prodaji in marketingu.

Ker je v obdobju rasti čas še posebej dragocen, so organizatorji tokrat pripravili krajše sklope devetih predavanj, dve krajši okrogli mizi in ekspresno debato ter brezplačna individualna svetovanja, s katerimi želijo podjetnikom, bodočim podjetnikom in vsem, ki jih podjetništvo zanima, ponuditi čim več koristnih informacij.

Prvi dan bodo spregovorili o zakonodajnih spremembah na trgu delovne sile in novih pristojnostih delovnih inšpektorjev, ki bodo lahko delodajalcu naložili zaposlitev prekarnega delavca ali mu prepovedali poslovanje. Sledila bo debata in priložnost za vprašanja o projektu Žensko podjetništvo ter predavanje o komunikaciji in odnosih med različnimi generacijami zaposlenih. Na okrogli mizi Začenja se lov na glave bodo govorili o iskanju zaposlenih in zaposlitve v obdobju rasti. Strokovnjaki iz podjetja Data bodo predstavili evropsko uredbo za zaščito osebnih podatkov, nato pa bodo udeleženci spoznali kriptovalute.

Drugi dan bodo spoznali trende v FinTech industriji, izzive in priložnosti v mobilnem bančništvu in investiranju preko mobilnih telefonov. Po odmoru bodo z enim najuspešnejših članov Tehnološkega parka Ljubljana spregovorili o vzpostavitvi mednarodne prodaje iz Slovenije, o iskanju strank na daljavo in zadrževanju slednjih. Ker spletne strani niso le produkt všečne grafike, bodo s strokovnega vidika osvetlili ustvarjanje spletnih platform, ki temeljijo na premišljeni uporabniški izkušnji. Okrogla miza bo namenjena diskusiji med udeleženci in podjetniki - gostitelji evropskega projekta Erasmus za podjetnike. Sledil bo še pogled v prihodnost in top trende v svetu digitalnega marketinga.

Vsi dogodki v sklopu 10. Dnevov podjetništva 2017 so brezplačni, zaradi omejenega prostora pa so prijave obvezne! Prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest, oziroma najkasneje do 12. novembra 2017.