petek, 28. 5. 2021

21 dreves ob UEFA evropskem prvenstvu do 21 let

Do finalnih bojev UEFA evropskega prvenstva do 21 let na stadionu Stožice nas loči le še nekaj dni in v okviru odštevanja smo v bližini stadiona zasadili 21 novih dreves.

Nova drevesa smo posadili ob Vojkovi cesti in Dimičevi ulici, zadnje izmed njih sta skupaj posadila župan Zoran Janković in predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović.

foto

S povezavo športa in trajnostnega razvoja smo se pridružili kampanji javnega ozaveščanja Čistejši zrak, boljša igra, s katero podpiramo zelene pobude, povezane s širšo nogometno skupnostjo.

foto

Še nekaj dni do velikega finala

foto

Ljubljana je ponosna gostiteljica evropskega prvenstva UEFA do 21 let. Na stadionu Stožice bo v ponedeljek, 31. maja, tekma četrtfinala, na kateri se bosta pomerili reprezentanci Italije in Portugalske, v nedeljo, 6. junija, pa nas čaka še veliki finale.

Odštevamo skupaj

foto

Nogometno vzdušje v Ljubljani se stopnjuje. Stritarjeva ulica je okrašena z odsluženimi nogometnimi žogami, pri KUL nogometni vitrini v sodelovanju z Radiem Ekspres poteka nagradna igra, v kateri ugibamo točno število žog, na Kongresnem trgu pa je na ogled fotografska razstava Mladi upi.

foto
Mladi nogometaši iz ljubljanskih klubov ter člani mlajših reprezentančnih selekcij v akciji. 

V nogometne barve smo odeli tudi Cankarjevo in Petkovškovo nabrežje, gostinci pa pripravljajo posebno ponudbo, kulinarične poslastice držav, ki se bodo v Ljubljani borile za naslov evropskega prvaka.

Vragolije z nogometno žogo

foto  

Nogometni navdušenci so tudi člani akrobatske skupine Dunking Devils, ki so si na različnih koncih Ljubljane podajali nogometno žogo.

Preberite tudi: