torek, 8. 12. 2020

Ideje za decembrska darila

Odlično darilo je lahko darilo s področja filmske umetnosti javnega zavoda Kinodvor, ali eno izmed daril, ki jih ponujajo v grajski spletni trgovini Friderik.

Decembrsko darilo je lahko tudi film 

Javni zavod Kinodvor je v svoji spletni trgovini pripravil vrsto idej za decembrska darila na področju filmske kulture.  

Svojim najdražjim lahko poleg vstopnic za ogled predstav in filmov na DDVjih med drugim poklonite tudi leposlovje in strokovno literaturo s področja filma ter majčke in zvezke.  

foto

Če se boste odločili, lahko Kinodvor pošlje vašim obdarovancem darilo kar po pošti skupaj z izvirno kartico s posvetilom.

Friderikovo grajsko darilo 

Vstopili smo v praznični december in tudi najstarejši prebivalec Ljubljanskega gradu, podgana Friderik je svoje spletne police obogatil z nekaterimi izvirnimi in praznični izdelki. Med njimi izpostavljamo kuharsko knjigo z naslovom Jedi časov – časi jedi, ki smo jo izdali v okviru naziva evropska gastronomska regija, ki ga bo Slovenija nosila v letu 2021. V knjigi je predstavljenih šest prelomnih obdobij na področju kulinarike, ki so zaznamovala zgodovino Ljubljanskega gradu in razvoj našega mesta. Ob tem boste spoznavali še kulinariko današnjih dni, tipične slovenske jedi v sodobni izvedbi po navdihu kulinaričnih šefov, ki razvajajo brbončice gostov Ljubljanskega gradu.

vino in kuharica

Preberite tudi: