torek, 1. 12. 2020

Kultura je odlično darilo, podarite jo!

V Muzeju in galerijah mesta Ljubljane so odprli vrata nove spletne trgovine za vse ljubitelje umetnosti, kulture in bogate zgodovine Ljubljane. Z njo želijo ponuditi drugačen in izviren način obdarovanja, z akcijo podpreti umetnike, popularizirati kulturo in umetnost.

Spletna trgovina ponuja prazničnemu decembru primerno pakete z izbranimi izdelki v darilni embalaži, ki vam jih pošljejo domov ali na naslov vašega obdarovanca. 

Izbirate lahko med devetimi paketi za najrazličnejše okuse, ki so jih skrbno pripravili v Mestnem muzeju Ljubljana, Galeriji Jakopič, Plečnikovi hiši in Mestni galeriji Ljubljana. V paketih boste med drugim našli izbrane izdelke domačih in tujih umetnikov, publikacije MGML, steklenico Muzejska voda, sveže praženo kavo iz muzejske kavarne STOW ter vstopnice za obisk razstav MGML za prihajajoče leto.

20201201 spletna trgovina MGML foto vir MGML 8
Foto: MGML

Darilni paket z vašim osebnim voščilom

Če želite s pošiljko kulture presenetiti koga od svojih bližnjih, poslovne partnerje ali druge za vas pomembne osebe in darilu dodati svoje osebno voščilo, bodo slednje za vas v muzeju napisali na roko. Vsebina je pomembna. Pomembno pa je tudi, kako je predstavljena. Izbrane izdelke, zbrane v posameznih paketih, vam bodo zato v MGML zapakirali v lično kartonasto embalažo.

Še ena priložnost torej, da na izviren in drugačen način izkažete pozornost svojim bližnjim – ali pa obdarite sami sebe. 

Preberite tudi: