sreda, 16. 6. 2021

Dobrodelni Slamnik

V Mestnem gledališču ljubljanskem 18. junija 2021 v spomin na Gašperja Tiča pripravljajo dobrodelno uprizoritev komedije Slamnik.

Predstavo bodo v novem prizorišču MGL – Hala L56 odigrali v petek, 18. junija, ob 20. uri. Izkupiček od prodanih vstopnic bodo namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije - za humanitarni program Pomežik soncu.

V Mestnem gledališču ljubljanskem (MGL) se bodo tako tudi letos poklonili delovanju Gašperja Tiča na humanitarnem področju; sam je namreč kot socialno čuteč človek sodeloval v različnih humanitarnih organizacijah.
Pomežik soncu je program, s katerim želijo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok zagotoviti brezplačne počitnice. Skupaj jim lahko omogočimo teden brezskrbnosti, ko razvijajo svoje talente in odkrivajo svoje potenciale.

Z avtobusom v gledališče

Pridružite se nam v trajnostni naravnanosti in za prevoz do Hale L56 izberite avtobusni prevoz. MGL v sodelovanju z javnim podjetjem Ljubljanski potniški promet gledalcem komedije Slamnik omogoča brezplačno povratno vožnjo do Hale L56 z linijo 18 (Kolodvor – Živalski vrt (ZOO) – Industrijska cona Šiška–Center Stožice P + R).

Hala L56 - novo prizorišče MGL

Obnovitev industrijskega objekta na Litostrojski cesti 56 v Ljubljani (Hala L56) je edinstvena priložnost, da spremenimo pogled na del nekdanjega industrijskega mestnega območja. V delu objekta sta že poslovna in gostinska dejavnost, za urbano kulturno življenje v njem pa bodo zdaj poskrbele umetniške vsebine. V prijetnem preddverju lahko pred predstavo pokramljate z drugimi obiskovalci. V bližini je lokal Boschtiz – dnevna soba v osrčju Litostrojske cone, ki ponuja dobro glasbo, pijačo in hrano.

Preberite tudi: