sreda, 29. 9. 2021

Filmska srečanja ob kavi v Kinodvoru

Ogled filma v času, ko je zunaj še svetlo, pogovor z zanimivimi gosti, nato pa kava ali čaj ob klepetu o filmskih, pa tudi drugih življenjskih zadevah. To so Filmska srečanja ob kavi, ki jih v Kinodvoru pripravljajo že dvanajst let.

Za filmska srečanja si rezervirajte čas ob sredah.

prizor iz filma Oče

Prvič že v sredo, 29. septembra, bomo pogledali oskarjevca Anthonyja Hopkinsa v filmu Oče, pretresljivi drami, ki se poigrava z elementi trilerja in srhljivke. Gledalec se znajde v glavi protagonista, ki obupano išče izgubljene koščke sestavljanke, da bi znova sestavil sliko svojega življenja.

prizor iz filma iskalci tartufov

Oktobra sledi ogled filma Iskalci tartufov, tople, poetične in pogosto humorne ode življenju nabiralcev tartufov v italijanskem Piemontu, tesni vezi med človekom in živaljo ter življenju, polnem preprostih užitkov, ki počasi izginja. Gosta v pogovoru, ki ga bo vodila Irena Matko Lukan, bosta Sara Kocjančič, druga generacija lovcev na tartufe v družini, in njena psička Liza. Srečanje bo 20. oktobra 2021 ob 10. uri dopoldan (sledi pogovor) ali pa ob 15. uri popoldan (samo film, pogovor pa si lahko ogledate na spletni strani).

prizor iz filma Minari
V sredo, 3. novembra, se bomo družili ob večkrat nagrajenem filmu Minari korejsko-ameriškega režiserja Leeja Isaaca Chunga, ki je spomine na otroštvo prelil v pristno zgodbo o iskanju ameriških sanj in moči družinskih vezi.

Za varen svojih obiskovalcev v Kinodvoru poskrbijo z upoštevanjem priporočenih ukrepov.

Posamezne vstopnice in paket 4 vstopnic so že v prodaji pri blagajni Kinodvora in na spletu.

Preberite tudi: