ponedeljek, 15. 6. 2020

Gremo na Kinodvorišče

Kinodvor filmske projekcije tudi letos seli pod zvezdno nebo. Ob lepih zgodnjepoletnih večerih bodo večerne projekcije preselili na Kinodvorišče, v sosednji atrij Slovenskih železnic.

Začnemo v sredo!

Prva projekcija na Kinodvorišču bo že to sredo, 17. junija, ko si bomo ob 21.30 uri v prisotnosti režiserja Siniše Gačića ogledali slovenski dokumentarni film Hči Camorre. Film prihaja na redni spored Kinodvora takoj po zaključku 22. Festivala dokumentarnega filma.

Kinodvorišče vabi do 11. julija

Kinodvorišče bo odprto vse do sobote, 11. julija. Na ogled bodo še naslednji novi filmi: Lara (režija Jan Ole Gerster; od 18. junija), nemški film, posnet po scenariju slovenskega scenarista in režiserja Blaža Kutina; Sinonimi (režija Nadav Lapid; od 25. junija), ki smo si jih lahko ogledali na zadnjem Liffu in so bili nagrajeni z berlinskim zlatim medvedom; Konje krast (režija Hans Petter Moland; od 2. julija), vizualno razkošna ekranizacija istoimenske uspešnice norveškega pisatelja Pera Pettersona; ter Ema (od 6. julija), kjer režiser Pablo Larraín prvič obrne pogled v mlado generacijo današnjega Čila in ustvari nepozaben portret plesalke reggaetona, ki se želi svobodno gibati skozi svet.
S programom na Kinodvorišču bomo nato nadaljevali v avgustu.

Projekcije se vsakič začnejo ob 21.30 uri, ob nedeljah projekcij na Kinodvorišču ni. V primeru dežja ali prehladnega vremena je projekcija ob isti uri v Dvorani Kinodvora. Na Kinodvorišču ni sedežnega reda, v primeru prestavitve v Dvorano pa je treba upoštevati sedežni red, zabeležen na vstopnici. Vstopnice za Kinodvorišče si lahko zagotovite pri blagajni Kinodvora, s pijačo se opremite v Kavarni.

Za varen obisk kina in dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate razmeram prilagojen Kinodvoriščni bonton.

Partner Kinodvorišča so Slovenske železnice.

Preberite tudi: