petek, 19. 7. 2019

Iščemo programske upravljavce Španskih borcev in Vodnikove domačije

Na naši spletni strani smo objavili javna ciljna razpisa za oddajo Centra kulture Španski borci in Vodnikove domačije v programsko upravljanje za obdobje od 1.1. 2020 do 31.12.2024.

Center kulture Španski borci

Namen razpisa je izbrati programskega upravitelja, ki bo v Centru kulture Španski borci v Mostah izvajal programske vsebine s področij uprizoritvenih, glasbenih, likovnih, folklornih in drugih umetniških praks s poudarkom na programih s področja sodobnega plesa.

Vodnikova domačija

Osnovni vsebinski področji, ki ju zajema programsko upravljanje Vodnikove domačije, sta prezentacija in popularizacija dediščine Valentina Vodnika ter promocija knjige, literature in slovenskega jezika v kontekstu projekta Ljubljana-mesto literature, program pa mora vsebovati tudi druge prireditvene, produkcijske in izobraževalne vsebine s področja umetnosti in kulture, ki so v skladu s programskimi smernicami prijavitelja.

Roka za prijavo na oba razpisa je 19. avgust 2019. Prijavijo se lahko prijavijo nevladne in zasebne kulturne organizacije s statusom pravne osebe.

Preberite tudi: