torek, 24. 5. 2022

Izjemen uspeh štipendista Urbana Lečnika Spaića

Na mednarodnem tekmovanju C'MUN 2022 v Barceloni je štipendist Mestne občine Ljubljana Urban Lečnik Spaić osvojil nagrado za najboljšega delegata.

Urban Lečnik Spaić je kot predstavnik Ruske federacije v simulaciji Sveta Združenih narodov za človekove pravice osvojil nagrado za najboljšega delegata.

Zmaga ekipe Pravne fakultete Univerze v Ljubljani  

Ekipa Pravne fakultete Univerze v Ljubljani, katere član je tudi Urban, je z visoko prednostjo premagala vse ostale delegacije, ki so na omenjenem tekmovanju pomerile svoje moči. V konkurenci 150 delegatov iz več kot 15 držav je osvojila štiri od petih možnih nagrad za najboljše delegate in tri nagrade za častno omembo, ki se podeljujejo drugo uvrščenim tekmovalcem.

Ekipa Pravne fakultete. Foto: osebni arhiv U.L.Spaić
V ekipi pod mentorstvom prof. dr. Vasilke Sancin so poleg Urbana še Gal Veber, Marko Jeršič, Ana Maja Kralj, Metka Vodušek, Anže Mediževec, Marta Lipovec, Ambrož Korljan, Jakob Mišič Jančar, Lea Zahrastnik in David Nagode. Foto: osebni arhiv U. L. Spaić

 

Čestitamo za vrhunski dosežek!

Podpiramo nadarjene mlade meščanke in meščane

V Ljubljani že od leta 1998 razpisujemo štipendije za nadarjene dijake in študente, ki se odlikujejo po visokih sposobnostih in kreativnosti in že v času izobraževanja s svojimi učnimi uspehi ter dosežki na interesnih področjih izstopajo iz povprečja ter dosegajo izjemne rezultate v mestnem, državnem in mednarodnem merilu.
Doslej smo podprli že 1.728 nadarjenih dijakov in študentov, za kar smo namenili skoraj 9,5 milijona evrov.  

Preberite tudi: