torek, 1. 12. 2020

Lekarniška podružnica Log - Dragomer na novi lokaciji

Lekarna Ljubljana je preselila svojo Lekarniško podružnico Log – Dragomer v prenovljen objekt na Loški cesti 12 in tako občanom izboljšala dostopnost do lekarniških storitev.

Novi prostori lekarne so veliki 60 m2 in so moderno opremljeni. Za stranke je urejen tudi poseben prostor za svetovanje.

Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je ob selitvi v nove prostore Lekarniške podružnice Log - Dragomer poudaril: »Poslanstvo Lekarne Ljubljana je ljudem zagotavljati učinkovito preskrbo z zdravili in enostaven dostop do izdelkov in lekarniških storitev, kar je še posebno pomembno v času epidemije. To poslanstvo se trudimo uresničevati v vseh krajih, kjer smo prisotni. Vesel sem, da smo prebivalcem občine Log – Dragomer s selitvijo lekarne na novo lokacijo olajšali dostop do zdravil in drugih izdelkov za ohranjanje zdravja. Zavezujemo se, da bomo tudi v prihodnje s strokovnostjo, prijaznostjo in posluhom za potrebe in želje krajanov iz dneva v dan skrbeli za medsebojno zaupanje in zadovoljstvo. Tudi v trenutnih razmerah epidemije so naši strokovni sodelavci na voljo za nasvet in pomoč pri skrbi za zdravje krajanov.«

Lekarniška podružnica Log – Dragomer je odprta ob ponedeljkih, četrtkih in petkih odprta od 7.30 do 14.30, ob torkih in sredah od 12.00 do 19.00. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je zaprta.

Preberite tudi: