ponedeljek, 20. 12. 2021

Ljubljana, mesto solidarnosti

Ob 20. decembru, mednarodnemu dnevu solidarnosti, vas vabimo, da vsak dan izberete kakšno lepo dejanje in s tem polepšate dan sebi in drugim.

Skupaj z Rdečim križem Slovenije, območnim združenjem Ljubljana, smo zasnovali projekt Ljubljana, mesto solidarnosti, saj verjamemo, da lepo dejanje vedno najlepše mesto najde in ker zmoremo ustvariti večjo medsosedsko povezanost in tako prispevati k boljšemu vzdušju v mestu.  S projektom bomo nadaljevali tudi v letu 2022. Osredotočili se bomo na medsosedsko solidarnost, saj lahko naši medsoseski odnosi postanejo največje bogastvo Ljubljane.

Naredite tudi vi prvi korak do prijaznejšega mesta. Odločite se za več lepih dejanj!

Ob mednarodnem dnevu solidarnosti, ki ga obeležujemo 20. decembra, vas še posebej vabimo, da vsak dan izberete kakšno lepo dejanje in s tem polepšate dan sebi in drugim. Za več idej, kaj lepega lahko storite danes, vas lepo vabimo na najsolidarnejše mesto na spletu, kjer boste med drugim izvedeli kako solidarna dejanja v Ljubljani vidijo mlade ilustratorke in ilustratorji. Pokukajte med ilustracije in naj vas najljubša navdihne za več lepih dejanj.
Za vas smo pripravili tudi zabaven kviz, kjer lahko jasno in glasno poveste, zakaj je čas za lepa dejanja med sosedi!

Spremljajte nas na Instagram profilu @lepa_dejanja in skupaj z nami spodbujajte lepa medsosedska dejanja.

 

Preberite tudi: