torek, 6. 9. 2022

Mestni inkubator išče nove ideje mladih

Javni zavod Mladi zmaji mlade posameznike, ki so stari med 18 in 29 let, vabi, da sodelujejo na natečaju Mestnega inkubatorja, ki bo potekal do 30. septembra.

Uresničevanje drznih idej

Mestni inkubator deluje v partnerstvu med Mladimi zmaji in Zavodom za ustvarjalno družbo TiPovej!, program podpiramo v Mestni občini Ljubljana. Program je namenjen uresničevanju zamislih mladih, in sicer ob zagotavljanju mentorstva, zagonskih financ in razpoložljivih prostorov Mladih zmajev ter partnerjev projekta. Kriteriji za sprejem so pozitivni učinki na mesto, uresničljivost ideje, ambicija prijaviteljev in prispevek ideje v skupnost. Število prostih mest je omejeno. V Mestni inkubator lahko sprejmejo 15 idej.

Sanjaj svoje mesto - in se prijavi

Prijave so možne najkasneje do 30. septembra 2022. Podrobne informacije o programu, več informacij o preteklih uresničenih idejah ter prijavnico lahko najdete tukaj. K sodelovanju vabimo tudi druge organizacije in podjetja v Ljubljani, ki imate v svojih vrstah mlade, ki jih želite podpreti pri njihovih idejah. O izboru idej bodo prijavljeni obveščeni do 7. oktobra 2022. Datumi treh delavnic, ki so pogoj za pridobitev mentorstva in financ, so 13., 15. in 17. oktobra 2022.

Preberite tudi: